Pirinenca Servei Elèctric S.L. és una empresa de caràcter familiar fundada l'any 2005 a Puigcerdà. Va néixer de l'empresa Elèctric Servei S.A. fundada el 1985 a Vic. Actualment les dos empreses segueixen vinculades entre elles.

Som majoristes de productes relacionats amb l'aigua, el fred, el gas, la calor i les energies renovables per satisfer les necessitats dels nostres clients d'una manera sofisticada i personalitzada.

Els nostres valors principals son la il·lusió, el compromís, el respecte, el treball en equip, l'honestedat, l'orgull de pertinença i l'atenció personalitzada.

Volem ser el magatzem de referència per els nostres clients, treballant amb creditors, proveïdors i recursos humans, tots conjuntament amb el mateix objectiu: la feina ben feta.

El creixement de l'empresa es degut al estudi constant de les necessitats dels nostres clients, que ens ha permès reforçar i desenvolupar la nostre filosofia inicial.

Disposem d'un ampli stock en material. Botigues i magatzems a Puigcerdà i a La Seu D'Urgell. La distribució del producte es realitza a través de la logística pròpia i gratuïta amb assessorament tècnic pre-venda, post-venda i suport in situ.